Onze werkwijze

Wat we belangrijk vinden is dat u als klant het mooiste beeld krijgt van uw gelegenheid zodat u alle emoties kunt herbeleven tot in lengte van jaren. Of dit nu een bruiloft, feest of een promoclip is. Bewegende beelden spreken voor zich. Daarnaast zorgen we voor passende muziek (deze kunt u zelf rechtenvrij uitzoeken) welke mooi op de beelden past.

We zullen altijd op uw behoeftes inspelen en we kunnen goed inspelen op de verschillende situaties.

We werken met traditionele camera's maar ook met een drone. Met deze 'vliegende camera', kunnen wij tot op grote hoogte mooie beelden maken, alle beelden zijn in HD kwaliteit, hierdoor is het beeld altijd haarscherp! 
Voor nog mooiere en professionelere beelden, maken wij gebruik van een gimbal. Een gimbal is een stabiliserende camerahouder die de camera recht houdt. Terwijl wij bewegen en draaien blijft de camera op een stabiele positie. Hiermee creëren wij de beste beelden. 

Naast de informatie op onze website, mail en telefonisch contact, vinden we het erg belangrijk om een persoonlijk gesprek in te plannen. In dit gesprek kunt u precies aangeven wat u zou willen en kunnen wij u hierin wellicht nog adviseren.

Heeft u al gekeken bij onze Video Shoots?

Bruiloft
Newborn
Luchtfotografie
Algemeen