Bruiloft

Jullie Bruiloft, een van de mooiste dagen van jullie leven! Sommige momenten op deze dag zullen aan jullie voorbij gaan. 
Wij zorgen ervoor dat jullie nog lang na de bruiloft kunnen nagenieten van jullie dag!

"Ontzettend gave drone beelden vanuit de lucht"
om de beelden nog dynamischer te maken, word er gefilmd 
door een tweede videograaf, maar ook met een drone, dit alles in HD kwaliteit. 
Met onze drone
krijg je super gave beelden van jullie locatie, het aankomen met
de auto (of boot, koets, etc.).

Er zijn vele mogelijkheden, hebben jullie bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een 'save the date' clip!
En natuurlijk:

  • De trouwfilm
  • Weddingclip (jullie dag in een aantal minuten, ook erg leuk voor social media!!

Vooraf

Enthousiast? Check jullie datum! 
Mochten jullie je datum willen reserveren, dan is het tijd om te checken of wij op jullie dag nog beschikbaar zijn als videograaf. 

We gaan compleet in op jullie wensen, daarom zullen wij langs komen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Niet alleen leren we elkaar beter kennen, we bespreken ook zaken als het gewenste pakket, de dagplanning en bespreken we een aantal video's. 
Is de offerte helder en hebben we een klik, dan kunnen jullie akkoord geven op de offerte en ons officieel boeken en dan is het wachten op jullie dag! 

In de week voor de bruiloft hebben we nog een keer (telefonisch) contact om de laatste puntjes door de bespreken, uiteraard kunnen jullie ons altijd bereiken via telefoon of e-mail

Jullie trouwdag
Op de dag zelf zorgt onze creatieve geest ervoor dat het perfecte en spontane shot er altijd tussen zit. Ons gevoel en onze passie voor film, zorgt ervoor dat een trouwfilm alle elementen bezit die je graag wilt herinneren. We kunnen heel de dag aanwezig zijn waardoor geen moment word gemist! Wij komen met z'n tweeën filmen. Zo creëren wij beelden uit verschillende hoeken, waardoor de film nog dynamischer wordt. Omdat wij samen zijn kunnen wij ook splitsen en eventueel beide aankleed-momenten filmen. Mocht er ruimte zijn, dan kunnen we ook een aantal korte shots in scene zetten. Op jullie bruiloft zullen wij dan ook zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. Dit betekent uiteraard niet dat jullie ons niet zullen zien, maar wel dat we alles zoveel mogelijk z’n gang laten gaan. 

Drone beelden
Hebben jullie een locatie die ook heel mooi is vanuit de lucht? Denk er dan eens aan om drone beelden terug te laten komen in jullie film. Hieronder zien jullie een aantal ideeën wanneer het gebruik van een drone mooi kan zijn:

  • de aankomst met auto/koets/boot wanneer de bruid wordt opgehaald. 
  • de aankomst bij de trouwlocatie/gemeentehuis.
  • fotoshoot op locatie met de fotograaf. Terwijl de fotograaf jullie vast legt, draaien wij op de achtergrond mee.
  • bij het oplaten van bijvoorbeeld ballonnen. 
Op dagen dat het droog is kan de drone goed worden gebruikt. Maar met regen, harde wind en sneeuwval kan er niet worden gevlogen.
Wij adviseren jullie altijd van te voren over de vlieglocatie. In de algemene voorwaarden vinden jullie meer informatie over het gebruik van de drone.

"capture your moment in motion"
Naast foto's, kunnen de bewegende beelden van een trouwfilm weer
andere mooie aspecten van jullie bruiloft laten zien. Je krijgt echt het
idee dat het opnieuw plaatsvind en je proeft de sfeer van de dag weer
helemaal opnieuw. Wij weten daarnaast de dag om te zetten in een
trouwfilm die precies bij jullie past.
Nadat we op jullie bruiloft zijn geweest komt voor ons het creëren van jullie film. Het opbouwen van een mooi verhaal is geweldig om te doen.  Daarnaast wil je ook de emoties van de mensen om jullie heen voor altijd herinneren. De clip met de emotie, gezelligheid, de lach en wellicht een traan in een mooie mix is ondersteund door passende muziek (rechten vrije muziek en door jullie gekozen). 

Als al het materiaal is bewerkt, dan ontvangen jullie deze per post in een luxe geschenkverpakking!