The Perfect Wedding

Trouwbeleving

Waarom een videograaf op jullie bruiloft?
Lees hieronder het artikel van 'The Perfect Wedding'

Met een beetje geluk trouw je maar één keer. Dat wil je dus in één klap goed vastleggen. Het lijkt misschien geinig om je neefje achter een camera te spannen en zo een paar knaken te besparen. Toch raad TPW dit streng af! Het shot moet in één keer goed zijn en daar komt toch een professional bij kijken. Tegenwoordig investeren steeds meer bruidsparen naast fotografie ook in een kicke video van hun trouwdag. Dat klinkt heel cool, maar wat is daarvan de toegevoegde waarde?

1. Het is de beste manier om de dierbare herinneringen van je trouwdag te herbeleven.

Een goede trouwfotograaf kan spontaniteit en emoties ook vastleggen op foto's, maar op film komt het toch net een tikkie intenser over. Je hoeft niet bang te zijn dat er een hele filmcrew over je schouder meehijgt en dat je 25 takes moet doen voordat het perfecte shot erop staat. De bruidsvideograaf zal nauwelijks zichtbaar aan het werk zijn. Het enige Hollywood-star gehalte zullen jullie oogverblindende looks zijn!


2. Het is een leuke herinnering voor gasten die aanwezig waren op jullie bruiloft.

Zo'n trouwalbum is hartstikke leuk voor het bruidspaar en de familie, maar de andere gasten zien er meestal niet zo veel van terug. Best wel jammer eigenlijk! Wel zo leuk als jouw gasten het feest van de eeuw ook nog een keer kunnen herbeleven. Je kunt je trouwvideo delen op Facebook om de rest van de wereld te laten zien hoe awesome jullie bruiloft was. Hoeft al die social media poe-ha van jullie niet zo, dan kun je de video ook gewoon rondsturen naar je gasten.


3. Het is ook leuk voor mensen die niet of maar gedeeltelijk aanwezig waren op jullie bruiloft.

Hoe je het ook wendt of keert, er zullen altijd gasten verhinderd zijn om naar jullie bruiloft te komen. Misschien heb je veel vrienden/familie in het buitenland en past het niet in hun financiële plaatje om even op en neer te reizen naar Nederland (of juist naar het buitenland als je bruiloft daar plaatsvindt). Of misschien zou je het liefste een gigantische bruiloft organiseren, maar past dit niet binnen jullie budget. Als je na afloop een trouwvideo kunt laten zien, zijn de mensen die je niet kon uitnodigen er toch een beetje bij. En je oma of een zwangere vriendin die jouw feest eerder moest verlaten, kunnen door een toffe trouwfilm toch nog een beetje meegenieten van de feestvreugde.

Evenementen

Een trouwbeurs maar dan anders! Vooral veel leuker! Geen saaie beurshal, teveel bedrijven of een stoffige uitstraling.

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.


Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Of jullie nu nog op zoek zijn naar een trouwjurk, fotograaf of de leukste bedankjes, wij hebben ze verzameld voor jullie. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan een van de events van Trouwbeleving die verspreidt door Nederland georganiseerd worden. Het organiseren van een bruiloft kost namelijk erg veel tijd en wat is er nu makkelijker dan meteen alle bedrijven op 1 plek te vinden! Extra leuk om te weten, de events zijn gratis te bezoeken en jullie krijgen ook een goed gevulde goodiebag mee met onder andere een magazine van Bruid & Bruidegom en Magazine met Liefde.